Het belang van advertenties


1 Comment  →
   by Studio Citroen    1 Comment  →
' . get_the_title() . '

Reclame door middel van advertenties

Adverteren is een vorm van communicatie met als doel om klanten over te halen om je product aan te schaffen, of jou diensten te gebruiken. Veel advertenties zijn dan ook bedoeld om meer producten of diensten te verkopen en het versterken van het merkimago en de getrouwheid daarvan. Ook kun je door middel van een opvallende advertentie je nieuwe product, dienst, bedrijf of idee promoten. Het doel van reclame maken door middel van een advertentie kan zijn, dat je wilt zorgen voor meer bekendheid van je bedrijf. Maar ook kan een gerichte advertentie, mensen van gedachte laten veranderen over uw bedrijf of product, zodat dit leid tot financiële of andere voordelen. Concreet gezegd: Consumenten overhalen tot het kopen van je product, naamsbekendheid van je merk vergroten of mensen overhalen om geld te doneren voor het goede doel.

Adverteren in dagbladen

Opvallen doe je met een advertentie in een dagblad nog steeds heel goed. Bij een advertentie in een groter dagblad bereik je gemiddeld 68% van Nederland. Nederland is een krantenland, de Nederlander blijft gehecht aan zijn papieren krant. Zo blijft een dagblad dus een uiterst effectief advertentiemedium. Hoog bereik heb je dus zeker, 7 op de 10 Nederlanders lezen en krant, en 87% van de lezers is al jaren abonnee. Het bereik is daardoor niet alleen hoog, maar ook allen dagen van de week stabiel. Dus het is zeker effectief om een opvallende creatieve advertentie te plaatsen in een dagblad.

Creatieve advertentie

Dagblad lezers nemen hun krant meestal aandachtig door, maar mensen die andere mediums lezen meestal aandachtig. Van die aandacht kan je als adverteerder  profiteren, met een goede creatieve of opvallende advertentie kun je de aandacht van de lezer trekken en vasthouden. Ook kun je de aandacht trekken van een ‘plaatjes lezer’. Het is belangrijk om op te vallen in de krant tussen alle andere advertenties, zo bereik je het beste jou doelgroep.

Interesse in een creatieve advertentie? Email ons dan!

 

Studio Citroen ontwerpt kaarten


Leave a comment  →
   by Studio Citroen    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Grafisch ontwerp wenskaarten

Verstuur je naar je werknemers of collega’s ook een kaartje als ze jarig zijn? Ziek zijn? Of Naar je klanten als deze wat te vieren hebben.  Het mooiste is dan natuurlijk dat je de kaarten die je stuurt absoluut uniek zijn. Creatief zijn in het versturen van kaarten, online of gewoon met de PostNL. Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat je eigen logo en bedrijfsvoering in het ontwerp van de kaart is terug te zien.  Zo maak je als bedrijf zijnde slim gebruik van reclame maken.  Met feestdagen is het ook gebruikelijk om kaarten te sturen naar je relaties. Wij verzorgen ook de opmaak voor die kaarten geheel in de huisstijl van uw onderneming.

Unieke ontwerp wenskaart ‘Trumpet boys’

Studio Citroen heeft een set met wenskaarten ontworpen. De naam die wij aan dit ontwerp geven is ‘Trumpet boys’. We hebben dit (zie foto) uniek plaatje grafisch ontworpen voor deze wenskaart.  We hebben een collage samengesteld met behulp van verschillende soorten oude foto’s en plaatjes.  Met creatieve structuren en nostalgische stippel behang hebben we het ontwerp afgemaakt. De trompet jongens maken het geheel af door het blazen van een gezellige ballon voor de jarige. Want je bent natuurlijk pas echt jarig als je een verjaardagskaart krijgt. Gefeliciteerd!

Ontwerp familiedrukwerk

Voor het grafisch ontwerp van familiedrukwerk zit je bij Studio Citroen ook goed. Wij staan altijd voor je klaar voor het ontwerpen van een trouwkaart, geboortekaartje of ander familiedrukwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om te spreken over de mogelijkheden.

Ontwerp en creativiteit in kaarten met nostalgische stijl door middel van oude plaatjes tot een collage gemaakt.

Een digitale afbeelding van het ontwerp

Bekijk ons portfolio.