Camping 't Boerenerf

identiteit, website, grafisch ontwerp en drukwerk

Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf is een flinke  gezinscamping met jaar-, seizoens- en toeristische plaatsen, voor senioren en jonge gezinnen. De camping ligt centraal in Nederland aan  de rand van de Utrechtse Heuvelrug met uitgestrekte bossen. Het prachtige Henschotermeer bevindt zich op loopafstand direct naast de camping.

Webdesign met een frisse lucht!

Studio Citroen heeft voor Camping ‘t Boerenerf de nieuwe website ontworpen. Het webdesign straalt een frisse boerenlucht uit, met als doel het boerenerf gevoel opwekken bij bezoekers. Er zit een fotoalbum en een reserveringskalender in de website voor de diverse accommodaties op de camping. De technische ontwikkeling van de website is uitgevoerd door Joppe Computers.
 

Het 'Boerenerf gevoel' in het ontwerp

Krijg het Boerenerf gevoel! Dat is de slogan die op de achterkant van het visitekaartje van Camping ‘t Boerenerf staat! Toen wij de uitingen van de camping gingen vernieuwen, hebben we er voor gekozen om het gevoel van deze camping, in de verschillende ontwerpen terug te laten komen. Voor de camping realiseerde wij o.a. huisstijl elementen, belettering, reclameborden, stickers, relatiegeschenken en diverse soorten drukwerk.
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!