Campagne en actie’s via Social Media


Leave a comment  →
   by Studio Citroen    Leave a comment  →

afbeelding ontwerp voor eppel fotografie actie via facebook eppel

Campagne fotograaf op Facebook

Een actie via je social media is een goede vorm van reclame. Hierboven zie je een actie die wij gemaakt hebben voor Eppel Fotografie. Deze afbeelding wordt van Facebook pagina tot Facebook pagina gedeeld, zo wordt Eppel Fotografie en zijn actie door veel mensen gezien. Het is van groot belang dat je een spetterende actie hebt, zodat deze door zoveel mogelijk mensen gedeeld word. Zo bereik je een zo groot mogelijk publiek.

facebook cover wall actie woudenberg Eppel Fotografie

Overal de campagne beelden online

Natuurlijk hoort ook de Facebook cover van Eppel Fotografie in de stijl van zijn actie! Om tot een zo groot mogelijk succes te komen moet alles tip top in orde er uit zien. Wil je ook naar Parijs? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van Eppel Fotografie? ‘Like’ dan zijn Facebook pagina hier!

Ontwerp trouwkaart Rutger en Hanneke


Leave a comment  →
   by Studio Citroen    Leave a comment  →

Ontwerp trouwkaart recycling papier scherpenzeel woudenbergRutger en Hanneke gaan trouwen!

Rutger en Hanneke gaan trouwen, dat lijkt ons wel duidelijk zo! Samen met het aankomende bruidspaar hebben wij een trouwkaart ontworpen. Het is een vintage trouwkaartje geworden met sepia foto’s. Via het hart op de foto maakt het bruidspaar bekend welke datum zij het ‘Ja woord’ willen gaan geven. De foto’s zijn gemaakt op het Henschotermeer in Woudenberg. De bomen op de foto’s vormde de inspiratie om een ‘houten’ achtergrond in de trouwkaart te verwerken. De foto’s zijn gemaakt door Fotograaf Joppe.

Veel succes gewenst!

Wij genieten er elke keer weer van om een uniek en persoonlijk kaartje te ontwerpen voor  deze mooie gebeurtenis! Rutger en Hanneke wij wensen jullie heel veel geluk samen toe, en nog een goede voorbereiding op jullie huwelijk! Namens Studio Citroen!

Binnenkant ontwerp trouwkaart vormgeving Woudenberg Scherpenzeel Amersfoort

Digitale fotoalbum design service!


Leave a comment  →
   by Studio Citroen    Leave a comment  →

album design foto's digitaal opmaak ontwerp

Onze missie, de bruidsfotograaf ontzorgen

Ben jij een bruidsfotograaf? Doe je niets liever dan foto’s schieten op een bruiloft? Met het trouwseizoen voor de deur wacht u waarschijnlijk weer een drukke periode. Veel afspraken met potentiële klanten, administratie, het optimaliseren van de foto’s en het opmaken van het fotoalbum. Al deze dingen horen bij het vak! Maar de digitale opmaak van de albums kan je gewoon uit handen geven. Zo kan je deze tijd gewoon achter de camera besteden, of een afspraak maken met een bruidspaar. Kortom, laat je ontzorgen!

Album design service

Onze nieuwe service ‘het ontzorgen van bruidsfotografen’ is dan wat voor jou! Wij ontwerpen de digitale fotoalbums en jij houd meer tijd over. Wij ontwerpen ‘cleane’ albums zo blijft de focus gericht op jouw foto’s, want de foto’s komen voor de klant op de eerste plaats. Door de foto’s heeft de klant ook voor jou gekozen. Ons doel is een tijdloos album design te maken, daarom ontwerpen wij geen ‘trendy’ albums, dat is nu leuk, maar jaren later is het album erg gedateerd.

Onze stijl qua opmaak van de albums

Wij houden van albums met veel witruimte, lekker fris, modern, simpel en waardoor de foto’s echt tot leven komen! De foto’s die doen het hem juist, die geven het album emotie. De chronologische volgorde van de foto’s in het album, vertelt het verhaal van die prachtige bruiloft.

spread album design opmaak clean en wit

Vraag ons niet om foto’s te overlappen, dat is jammer van die mooie beelden, dus wij doen dat niet. Onze voorkeur gaat ook uit naar een goed evenwicht in de spreads tussen zwart wit- en kleuren foto’s.

Spread album design ontwerp

Contact ons!

Ben je benieuwd geworden naar onze album design service, wellicht kunnen we onze ‘smaken’ combineren. Mail of bel ons en laat je tijdens de drukte ontzorgen, zo heb je meer tijd over voor het ‘echte’ werk! Bekijk hier onze werkwijze, en ben je nieuwsgierig geworden naar de tarieven klik dan hier.

Fotocredits: www.monetmine.nlBlog_iPhone