Colors at Home

website en grafisch ontwerp
Sfeer creëren in úw stijl! Dat is wat Colors@Home Woudenberg graag voor u doet! Toe aan kleine vernieuwing met behang of verf? Of is het juist tijd voor een ambitieuze verbouwing? Colors@Home laat u graag zien wat mogelijk is. Met oog voor functionaliteit, zoekend naar het allerbeste voor úw situatie is Colors@Home Woudenberg een echte interieurspecialist! Sinds januari 2014 is Colors@Home gevestigd in bouwmarkt Multimate Woudenberg. Hier komen twee werelden samen: van 'doe het zelf' tot maatwerk, van hoofdlijn tot detail. Als 'shop in shop' is Colors@Home een onafhankelijke winkel.

Een nieuwe kleurrijke website

De naam van het bedrijf die geeft het al aan, kleuren daar draait het om bij Colors@Home. Met die gedachte gaven we de nieuwe website vorm. Kleuren komen terug op elke pagina van de website. De klant zelf kan op elke pagina de kleur zelf bepalen. Zo kan elke paginakleur aangepast worden aan de beelden die worden gebruikt op de website. De homepage is opvallend voor het oog, zo vallen ook de acht hoofdgroepen uit het assortiment op. 

Inspiratie verspreiden door middel van 'bloggen'

Het blog is een belangrijk onderdeel van de website. Op het blog doe je inspiratie op over DIY, kleuradvies en de laatste interieur trends. Door middel van de blogberichten willen we het assortiment en diensten van Colors@Home onder de aandacht brengen. Inspiratie nodig? Lees de blogs hier!
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!