Creatieve fotoboeken


Leave a comment  →
   by Studio Citroen    Leave a comment  →
' . get_the_title() . '

Fotoboek laten ontwerpen?

Gezellig met het bedrijf er even tussen uit geweest? Een bedrijfsjubileum gehad? Of uw bedrijf op een mooie manier offline presenteren? Dit zijn allemaal redenen om een zakelijk fotoboek te laten ontwerpen. De grafische vormgeving van het fotoboek kan zo ingevuld worden zoals u dat wilt. Helemaal in de huisstijl van uw onderneming, of wat feestelijker omdat een personeelslid 25 jaar in het bedrijf werkt.

Persoonlijk fotoboek

Wij houden van het maken van een op maat gemaakt fotoboek. Geen standaard sjabloon van de desbetreffende fotoboek leverancier, die andere mensen ook hebben. Al onze foto’s van dagjes uit en de vakanties hebben wij verwerkt tot een fotoboek, die geheel en al gedrukt is in onze eigen vormgeving. Het mooie daarvan is dat wij de pagina’s naar eigen wens een stramien hebben gegeven, zelf het de vormgeving bepaald. Onze eigen creatieve wensen op de foto’s toegepast. Stippellijnen, eigen teksten, kopjes, verhaaltjes, extra plaatjes, zwart wit foto’s. Kortom een uniek fotoboek van onze herinneringen.

Mogelijkheden voor fotoboek

Er zijn verschillende formaten fotoboeken verkrijgbaar. Ook zit er verschil in kwaliteit van de fotoboeken en papiersoorten. Bent u benieuwd, heeft u veel foto’s van uw vakantie of bedrijf? En wilt u deze graag in een mooi digitaal fotoboek laten afdrukken? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden, en neem contact met ons op via contactformulier op deze website.

*