FS Groen Hoveniersbedrijf

website

Wil je een tuin waar je lang van kunt genieten? Maak dan eens kennis met FS Groen! FS Groen is een klein hoveniersbedrijf dat jouw tuin tot in de puntjes laat stralen. Met de combinatie van jouw ideeën en het vakmanschap van FS Groen wordt een prachtige tuin gecreëerd. Ze zorgen met goed en vakkundig onderhoud dat het ook zo blijft. FS Groen is breed inzetbaar op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud. Ook voor sierbestrating, bedrijfstuinen en vijveraanleg ben je bij hun aan het juiste adres.

Website met één doel

Voor FS Groen hebben wij een nieuwe website gerealiseerd met een doel. Het doel is een beleving te creëren voor de bezoeker, de boodschap van FS Groen moet hierin centraal staan. Wanneer de homepage wordt bezocht, ziet de bezoeker welke diensten FS Groen biedt, of er nieuwsberichten staan en het recente werk van FS Groen kan bekeken worden. Zo wordt de website ingezet als effectief communicatie middel voor FS Groen. De hovenier schotelt zijn bezoekers alle informatie voor die ze nodig hebben. En om er een schepje boven op te doen, krijgen ze een fullscreen belevenis mee van het werk van de hovenier. Zo worden bezoekers potentiële klanten.

Tuinen fullscreen, een grafische belevenis!

Als bezoeker op zoek naar een goede hovenier, dan wil je natuurlijk één ding weten. Ontwerpt en legt deze hovenier mooie tuinen aan? Dit kun je het beste zelf beoordelen natuurlijk. Foto's van het werk zijn daarom van groot belang. In het webdesign van FS Groen bekijk je de projecten fullscreen in je browser. Zo wordt de ruimte optimaal benut voor een maximale beleving!
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!