Heuvelrug Keukens

logo, identiteit, website, campagne en social media
Voor een bijzondere woonbeleving gaat u naar Heuvelrug Keukens, dat voelt als thuiskomen. Wie de showroom van Heuvelrug Keukens binnenstapt voelt de sfeer van warmte en gezelligheid. Een scala aan concept- en maatwerkkeukens staan voor je ingericht. Stijladviseur Hans Westeneng loodst je graag tussen de vele fronten, werkbladen, apparaten, tegels, kleuren en stijlen door. Om vervolgens, onder het genot van een vers bakje koffie, te sparren over uw nieuwe keuken. Ondertussen verzorgden wij voor Heuvelrug Keukens alle communicatie middelen. 

Identiteit in vorm van logo en huisstijl

Wij hebben Heuvelrug Keukens een nieuwe identiteit gegeven door middel van het ontwerpen van het logo met de bijbehorende huisstijl elementen. Ook hebben we het ontwerp voor de belettering van de bedrijfsauto en reclame op de showroom geleverd. Het logo van Heuvelrug Keukens komt voort uit de naam van het bedrijf, maar ook uit de 4 onderdelen waaruit het bedrijf bestaat. Namelijk keukens, badkamers, kasten en kozijnen. De identiteit van Heuvelrug keukens zie je in alle uitingen terug, zowel offline als online.

Website met online showroom

De website die wij hebben ontworpen fungeert als een online showroom van keukens en andere producten die Heuvelrug keukens aanbieden. Zo kun je vast inspiratie opdoen voordat je daadwerkelijk een bezoek brengt aan de showroom in Leersum. Uiteraard biedt de website nog veel meer. Zo is er de nodige info te vinden en worden er nieuwsberichten geplaatst. Zo is de website altijd up-to-date. De website is eenvoudig te beheren met ons CMS achter de website. 

Social media als online advertentie middel

Studio Citroen beheert voor Heuvelrug Keukens de social media. Wij bedenken campagnes en acties, die wij vormgeven en daarna effectief inzetten op diverse social media kanalen. Wil je het zelf eens zien? Bekijk de Facebookpagina van Heuvelrug Keukens! Door de bedrijfspagina op Facebook blijven de volgers op de hoogte van de laatste acties en nieuwtjes van het bedrijf. 

Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!