Noodhulp Malawi

website en grafisch ontwerp
Malawi wordt op dit moment (op het moment van schrijven) getroffen door een natuurramp van grote omvang. De afgelopen weken hebben overvloedige regen en wind gezorgd voor overstromingen. Met als gevolg dat vele huizen zijn ingestort en aangeplante oogsten verloren zijn gegaan. Veel mensen zijn al hun bezittingen kwijtgeraakt.

Meer dan 170 mensen zijn omgekomen. Meer dan 200.000 mensen zijn dakloos geraakt en op zoek naar een veilig onderkomen en voedsel. De regens houden aan, gevreesd wordt voor een ramp van een ongekende omvang. Vanuit Nederland is al een oproep voor steun en gebed gedaan door de Zending Hersteld Hervormde Kerk, Stichting Stéphanos, Stichting Timotheos en de Generale Diaconale Commissie van de Hersteld Hervormde Kerk.

Het straatarme Malawi is keihard getroffen door de overstromingen. Een groot deel van het land staat onder water. 
Honger en ziektes liggen op de loer. Uw hulp is hard nodig! Noodhulp Malawi bied hulp. Helpt u ook mee? Maak uw gift hier over!

Responsive campagne website

De nood was hoog, dus binnen enkele dagen hebben wij samen met Joppe Computers een responsive campagne website gerealiseerd met als doel geld ophalen! Op het moment van schrijven is er al ruim 257.000 euro gedoneerd! Dit is al een fantastisch bedrag. Via een campagne met de drie samenwerkende hulporganisaties zijn er al veel mensen bereikt door middel van online en offline media. De hulp organisaties bieden op dit moment hulp in Malawi. 
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!