Wij zijn Studio Citroen, en we houden 
van smaak en vormgeving

Studio Citroen is een jong full-service reclamebureau. We buigen ideeën om tot haalbare targets, die we bereiken met effectieve reclame. Studio Citroen beschikt over een groot netwerk met specialisten. Door samen te werken ontstaat een team met de grootste expertise op élk vlak. Zo kunnen wij doen waar we echt goed in zijn: vormgeving en marketing. Offline en online. Creatief en effectief. We schotelen uw klanten een maaltijd voor met traditionele reclame, online media en social marketing. We zorgen voor eenheid, aansluitend bij uw ideeën en wensen.
Met een scheutje Citroen. Zo gaan uw reclame-uitingen glanzen.
 
We houden ons vast aan christelijke normen en waarden. Vanuit dat perspectief werken we.
 We gaan door tot u meer dan tevreden bent. Zo zijn wij. Wie bent u? Kom kennis maken met ons! 
 
Jasper -  grafisch vormgever

30 jaar  -  specialisme: webdesign, campagne en identiteit ontwerp

Jasper heeft een genetische aanleg voor design. Zijn enthousiasme werkt door in té gekke ontwerpen. Een echte doorzetter, punctioneel en slagvaardig. Deadline is deadline. Ontwerpstijl type ‘clean’. Of anders gezegd: fris zonder omslachtige toeters en bellen. Natuurlijk houdt hij voor u alle trends in de gaten en implementeert die direct weer in het werk wat hij maakt. Zo loopt u altijd voorop!

Neem contact op met Jasper:
jasper@studiocitroen.nl


 
 
Gerdien -  grafisch vormgever

23 jaar  -  specialisme: ontwerp drukwerk, magazines en vormgeving

Gerdien is van alle markten thuis. Een pure creatieveling. Ze haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven. Uit simpele dingen, zoals kleurencombinaties van kleding, meubels, mode, food, etc. Met haar gevoel voor sfeer, beleving en stijl weet zij concepten steeds weer de juiste uitstraling te geven. Gerdien houdt van snel en efficiënt werken, knopen doorhakken. Back to basic, beide voeten op de vloer. Voor haar is elke creatieve opdracht een uitdaging. Zullen we de uitdaging aangaan?

Neem contact op met Gerdien:
gerdien@studiocitroen.nl

 
Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons werk