PC-Veilig

logo, identiteit, website en grafisch ontwerp
Uw computer staat boordevol privacygevoelige informatie. Daarom is veiligheid van essentieel belang. Evenals uw auto, die moet worden vergrendeld om diefstal te voorkomen, verdient ook uw computer optimale bescherming. Zorg ervoor dat onbekenden en hackers geen toegang hebben tot uw gegevens!

PC-Veilig biedt eenvoud. Géén complexe programmatuur en géén abonnement waar u jarenlang aan vastzit. PC Veilig controleert en beschermt uw computer automatisch en alarmeert zodra er bedreigingen zijn. U hebt er geen omkijken meer naar. Dat is pas PC-Veilig!

Responsive website 

Wij gaven de website vorm voor Pc-Veilig. De website zit vol gebruiksgemak, zodat met optimaal de website kan gebruiken. De website is een responsive 'one page' website. Op de website kun je 3 verschillende pakketten bestellen, PC-ANTIVIRUS, PC-VEILIG en PC-ZEKER. Op de website vind u meer informatie over de producten die in de pakketten zitten.  

Levendige content beelden en identiteit

De content van een website is even zo belangrijk als de website zelf. Voor PC-Veilig hebben wij beelden ontworpen voor in de content. De producten krijgen daardoor een uniek beeld en het geheel wordt levendig. Alles samen creëerden wij deze nieuwe identiteit voor dit nieuwe product 'de bescherming voor uw PC!' 
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!