Rubens Fijnhout

logo, identiteit, grafisch ontwerp en website
Wilt u luxe houtsoorten of bewerkt hout kopen? Rubens Fijnhout verkoopt en bewerkt luxe houtsoorten. Dankzij Rubens ervaring en expertise bent u verzekerd van een mooi product!
Rubens Fijnhout brengt de houtsoorten onder in vijf categorieën namelijk Europese-, N.Amerikaanse-, Z.Amerikaanse-, Afrikaanse- en Aziatische houtsoorten. Elke categorie heeft zijn eigen specifieke houtsoorten. Ruben geeft u graag advies over de verschillende houtsoorten en toepassingen. 

Een nieuwe identiteit en logo

Rubens Fijnhout onderscheid zich in de markt met een passende identiteit en logo. De identiteit van het bedrijf laat de luxe houtsoorten zien en je kan het verse hout bijna ruiken. Het logo en de huisstijl is in verschillende grijstinten uitgevoerd, hiermee willen we de kleuren van het hout alle ruimte geven. Het beeldmerk is in de houtwereld een herkenbaar icoon. 

Fijn hout op een responsive website

Het hout staat stralend en fijn op de nieuwe website van Rubens Fijnhout. Het doel van de website is informatie verstrekken aan nieuwe klanten. Het hoofddoel is het werven van nieuwe klanten doormiddel van de website en de informatie op de website over de houtsoorten, nieuw binnen gekomen houtsoorten en de afgeronde projecten die te zien zijn op de website. Waar je als bezoeker van de website niet om heen kan zijn de twee buttons 'ik wil fijnhout kopen' of 'ik wil bewerkt fijnhout kopen'. Dit onderschrijft het doel van de website! Ben je op zoek naar een specifieke houtsoort? Neem contact op met Rubens Fijnhout. 
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!