Over ons

Studio Citroen is een jonge creatieve studio waar wij u alles aanbieden op het gebied van grafische vormgeving. Wij maken van uw projecten een frisse doeltreffende uiting die nauw aansluit bij uw ideeën en wensen. Wij denken dat meer niet altijd beter is, wij houden van eenvoud. Wij gaan uit van het ‘less is more’-principe, zodat alle aandacht op uw onderneming gericht blijft.

Er zijn smaken die opvallen, je proeft het meteen, het valt op. Met het zuur van de citroen geef je je eten een ‘zure bite’. Het is het extra dat het verschil maakt in je gerecht. Dat geldt voor ons in het ontwerp. Kortom, wij willen dat u opvalt.

 • JasperFoto van jasper, grafisch ontwerper met zijn inspiratie objecten die rond zijn hoofd vliegen zoals Photoshop en inDesign

  Grafisch vormgever

  Leeftijd:
  28 jaar
  Inspiratie: Van eten koken, omgang met voedsel, en het zien van verpakkingen van etenswaren raak ik geïnspireerd. Vele kleuren en vormen zitten in de verpakkingen en ons voedsel verwerkt. Daardoor komen de creatieve ideeën los en vaak schiet in één keer het concept in mijn hoofd.  
  Tools: InDesign, Photoshop, Pen tool, Pitstop pro, Wacom, Chrome, magic mouse, Mac.
  Smaak: Over smaak valt niet te twisten, ieder heeft zijn eigen smaak. Ik houd van simpele vormen, en ik maak graag gebruik van de ‘negatieve ruimte’, dat houdt in dat ik graag gebruik maak van de achtergrondkleur als extra kleur in het ontwerp.

  Email:
   jasper@studiocitroen.nl

  Bekijk portfolio

 • Gerdien
  Grafisch vormgeefsterFoto van Gerdien, Met haar inspieratie en tools om haar heen waarmee ze goed kan designen. Zoals een schaar, Apple, Mac en andere onderdelen waar ze grafisch mee kan vormgeven. Ook zie je een citroen en een schaar.

  Leeftijd:
  21 jaar
  Inspiratie: Ik haal mijn inspiratie uit het dagelijks leven, door simpele dingen zoals kleurencombinaties van kleding, meubels of andere dagelijkse dingen. Veel inspiratie komt ook uit dessins van verschillende soorten stofjes en materialen. 
  Tools: 
  InDesign, ‘zwarte’ selectie tool, Photoshop, Wacom, Firefox, een muis, scanner, Mac.
  Smaak:
  ‘Honing mosterd’. Ik houd van zakelijke vormgeving, met een extra element erin, zodat het altijd iets meer uitblinkt. Aan de andere kant houd ik van creatief, scrap-achtig vormgeven. Daarom de twee uiterste smaken ‘honing mosterd’.

  Email: gerdien@studiocitroen.nl

  Bekijk portfolio

 • Onze diensten:Frisse communicatie citroen, reclame, vormgeving, mutimedia design, websites, huisstijl, logo ontwerp, uv lak enz. alles bij Studio Citroen
  - Bedenken van concepten en ideeën
  - Huisstijl ontwerp en uw bestaande huisstijl opfrissen
  - Vormgeving van brochures, magazines en websites
  - Communicerend drukwerk zoals: advertenties, flyers enz.
  - Uw eigen ideeën realiseren

  Visie
  Onze kijk is gebaseerd op normen en waarden die uit de Bijbel komen.
  U mag ons hier altijd op aanspreken.

  Bekijk portfolio