Tower-Bridge BV

logo, identiteit en website
Tower-Bridge BV levert een oplossing 'de Tower-Bridge' voor het transport van onderdelen van wind turbines. Tower-Bridge is de oplossing om tot 72% van de bestaande windturbine mastdelen te rijden, door gebruik te maken van alleen standaard uitschuifbare opleggers. Dit is een groot voordeel ten op zichte van speciale opleggers voor dit soort transport. En de 'Tower-Bridge' heeft nog meer voordelen. Bekijk de animatie op de website maar eens. 

Een nieuw product, met een nieuw logo en huisstijl

De 'Tower-Bridge' is niet koninklijk maar keizerlijk, daarom is het beeldmerk gevormd door de keizerlijke hoed van Napoleon en het product zelf is er in verwerkt. We hebben de huisstijl passend vorm gegeven en er is ook een slogan die de werking en kracht van het product benadrukt. De slogan die gebruikt wordt is 'Power to your trailer', deze slogan zie je in verschillende uitingen weer terug komen.  

Website ontwerp met een fullscreen uitleg animatie

De website van de 'Tower-Bridge' wordt ingezet als promotie van het product en het uitleggen van het product. Wanneer je op de 'play' button klikt en de fullscreen animatie start, dan weet je daarna precies wat de 'Tower-bridge' voor je kan betekenen. De uitleg animatie van 75 seconden is ontwikkeld door Funk-e uit Rotterdam.  
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!