Identiteit. Dat bent u.

Identiteit

Logo ontwerp
Logo ontwerp
Logo ontwerp
Een logo is niet zomaar een leuk plaatje. Bij Studio Citroen weten we hoe een goed logo werkt. Onze ontwerpen dragen bij aan naamsbekendheid, ultieme branding én herkenning van uw identiteit. Natuurlijk wilt u geen standaard logo van de plank. Of zo’n afgezaagd beeldmerk waarvan er dertien in een dozijn passen. Studio Citroen zorgt voor originaliteit, creativiteit en onderscheidingskracht. Door toepassing van herkenbare elementen, typografie en kleuren, bijvoorbeeld. Zo krijgen uw klanten het juiste gevoel over uw bedrijf!
 
Huisstijl ontwerp
Huisstijl ontwerp
Huisstijl ontwerp
Welk imago wilt u uitdragen? Welke pay-off past bij uw bedrijf? Studio Citroen zorgt voor een uitstraling die consequent kan worden doorgevoerd in uw communicatie-uitingen. Op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, noem maar op. Herhaling is immers de kracht van reclame! Dankzij ondersteunde elementen uit uw huisstijl is het in één oogopslag duidelijk wat u doet en voor wie. Wij helpen u aan een passende huisstijl. Dankzij deze presentatie naar buiten toe, zijn de eerste kennismakingen met uw klanten bij voorbaat een succes.
 
Uw boodschap centraal
Uw boodschap centraal
Uw boodschap centraal
Elke organisatie heeft een visie, een verhaal of anders gezegd: een reden van bestaan. Wat doet u anders? Waarom is uw product beter? Waarom kiezen klanten voor u? De adviseurs van Studio Citroen graven door en halen de parels in uw verhaal naar boven. Dat geeft inzicht en bevordert een heldere communicatie. Door uw kernpunten te mixen met de verwachtingen van uw afnemers, ontstaan raakvlakken. Deze zogenaamde USP’s zijn goud voor onze contentmarketeers. Ze vormen de optimale boodschappen en zorgen ervoor dat deze ‘content’ strategisch kan worden ingezet.
naar boven
Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons werk