Online vertegenwoordigd
met een 'vleugje Citroen'

Online media

Websites en webshops
Websites en webshops
Websites en webshops
Ontwerpen van websites zit Studio Citroen in het bloed. Digitale – of nieuwe – media zijn niet meer weg te denken. Het biedt kansen om uw boodschap snel te delen via internet, gericht aan een grote doelgroep. Uw verhaal online vertellen? Uw producten online verkopen? Strak en zakelijk? Of wat speelser, meer op de consument gericht? Studio Citroen biedt expertise, van website tot webshop, van weblog tot fotogalery. We ontwerpen én realiseren het. We gaan graag aan de slag met uw plannen!
Mobiel
Mobiel
Mobiel
Traditioneel bekeken bezoekers uw website vanachter een PC. Maar steeds vaker worden websites bezocht met een tablet of smartphone. Hiervoor biedt Studio Citroen doordachte oplossingen. Een responsive website bijvoorbeeld. Een website die zich aanpast aan de grootte van het beeldscherm. Uw content wordt dan altijd optimaal weergegeven. Natuurlijk zijn er ook speciale mobiele varianten mogelijk. Waarbij complete look-and-feel wordt afgestemd op de mobiele gebruiker. We houden rekening met snelheden van de internetverbinding. Kom kennismaken met onze filisofie. Mobiel zoals het hoort.
Maatwerk applicaties
Maatwerk applicaties
Maatwerk applicaties
Uw bedrijf efficiënter maken? Studio Citroen denkt graag met u mee. We fabriceren allerlei maatwerk applicaties. Zoals voorraadsystemen, kassasystemen, intranet omgevingen, informatiezuilen, calculatieprogramma’s, relatiemanagement systemen, etc. Deze systemen kunnen zowel offline als online worden toegepast. Natuurlijk verzorgen we ook apps voor tablet en smartphone. Een gedetailleerd plan van aanpak vormt de basis van een geheel vrijblijvende offerte. Eens sparren met onze graphic designers en softwareprogrammeurs? Hartelijk welkom! 
Ons content management systeem
Ons content management systeem
Ons content management systeem
Om optimale vrijheid te garanderen zetten we ons eigen CMS in bij elk webproject. Dankzij dit CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf – of door anderen laten – beheren. Door in te loggen op een snel en gebruikersvriendelijk beheerpanel voegt u in een handomdraai elementen toe aan uw website. Vandaag een nieuwsbericht. En morgen dat nieuwe product! Zo blijft uw website up-to-date zonder dat u daarvoor dure specialisten hoeft in te schakelen. Kennis van programmeren is niet nodig, u kunt direct aan de slag. Natuurlijk verzorgen we graag een demonstratie bij u op locatie.
Webhosting en domeinnamen
Webhosting en domeinnamen
Webhosting en domeinnamen
Om uw website online te plaatsen en te kunnen e-mailen zijn webhosting en domeinnamen verreist. Studio Citroen biedt verschillende hostingpakketten aan, in een gunstige prijs- kwaliteitsverhouding. Met een server uptime van 99,99% is kwaliteit en stabiliteit gegarandeerd. De complete range domeinnamen, zoals .nl, .com, .eu tot .co.uk zijn beschikbaar voor registratie. We zoeken graag met u naar een domeinnaam die beschikbaar is en past bij uw bedrijf. Interesse in de verschillende webhostingpakketten en domeinnamen? Neem contact op voor meer informatie.
Website content beheer
Website content beheer
Website content beheer
Het onderhouden van uw website kan gemakkelijk met ons CMS. Wilt u er echter geen omkijken naar hebben? Dan biedt Studio Citroen een mogelijkheid voor het periodiek bijwerken van de website. Op vaste tijdstippen – waarbij ad-hoc natuurlijk ook mogelijk blijft! – plaatsen we in overleg met u nieuwe content. Onze grafische vormgevers weten als geen ander de juiste uitstraling mee te geven aan uw kopij. Op deze wijze blijft uw website up-to-date, en dus interessant voor terugkerende bezoekers. 
naar boven
Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons werk