Online vertegenwoordigd
met een sterk website?

Website laten maken?  

website laten maken? afbeelding van ons reclamebureau Een website laten maken? Dan bent u hier op de juiste plek! Welkom! Wij zijn een jong full-service reclamebureau uit Woudenberg. Onze ideeën vormen we om tot haalbare targets, die bereiken we met een doelgerichte reclame uitingen zoals een website. U heeft ons gevonden omdat u hoogstwaarschijnlijk een nieuwe website wil laten maken. Dat kan, wij ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites, webshops en online applicaties. Een beetje van studio citroen erbij - een scorende tekst of blinkende afbeelding – verleidt de bezoeker tot het verrichten van een actie. Dus u kunt hier uw website laten maken! Zullen we eens brainstormen over uw website?

Waarom ‘hier’ uw website laten maken? Het is onze passie!

Mooie websites vormgeven dat is onze passie! We gaan wel een stapje verder dan alleen ‘mooi’. Een website laten maken moet ook doeltreffend zijn. Want als de website zijn doel niet bereikt dan is het weggegooid geld! Digitale – en online – media zijn niet meer uit ons land weg te denken. Het biedt nieuwe kansen om uw boodschap snel via het internet te delen en het bereikt een grote doelgroep. Wat is het doel? Uw smaakvolle verhaal op uw website vertellen? U wilt online producten verkopen? Professioneel en zakelijk? Of wat losser, meer op de consument gericht? Wij bieden u die expertise, van website tot webshop. We designen én ontwikkelen het. Benieuwd? Bekijk onze website projecten.

De pluspunten van een website laten maken door ons

Natuurlijk wilt u een website die 100% aan uw wensen voldoet. Bij ons kiest u voor maatwerk, speciaal voor uw doel laten maken. Ook wilt u de website zelf kunnen beheren. Hieronder kunt u lezen wat de pluspunten zijn van een website met ons CMS:
 • Elke website heeft een uniek webdesign. 100% geschikt voor uw situatie.  
 • De website heeft snelle laadtijden. Het cms van de websites van Studio Citroen
 • Onderhouden van de website is eenvoudig met ons gebruiksvriendelijke CMS.  
 • Volledig responsive online systeem, bedienbaar vanaf elke computer, tablet of smartphone.
 • Onbeperkt subpagina’s toevoegen, bewerken, verwijderen, kopiëren en in volgorde verplaatsen.
 • Automatische URL generatie en uitgebreide zoekmachine optimalisatie opties.
 • Multi-language en websites in één CMS. 
 • Statistieken integratie met Google Analytics.
 • Gemakkelijk uit te breiden website en CMS.

Wat is onze werkwijze voor het laten maken van een website

De werkwijze voor een nieuwe website: na het vaststellen van uw budget en wensen, sturen wij u een offerte op maat. Hierin omschrijven wij het concept, de prijsstelling en de voorwaarden van de website. Als u akkoord geeft gaan we direct van start. Als u wilt zetten we alvast een ‘onder constructie’ pagina op uw domein. Samen met ons verzamelt u teksten, beelden en ander benodigd materiaal voor op de website. Daarna starten we met het ontwerp van de homepage. Als deze gereed is presenteren wij u de homepage. Daarna wordt het design van de website in nauw overleg definitief ontworpen. Als u het ontwerp van de website heeft goedgekeurd gaan we de website technisch laten maken. Elke website wordt ontwikkeld op ons CMS. Ook houden wij u telkens op de hoogte van de vorderingen van de website ontwikkelingen. Na uitgebreid testen, leveren wij de website op. U kunt, wanneer nodig, de website gaan vullen met content zoals teksten en foto's. Nu is achter de schermen de nieuwe website klaar om online te gaan! We registreren uw nieuwe domein of we verhuizen eventueel uw domeinnaam. Ook regelen we de benodigde website hosting. Dan zetten we de website live. Het eindresultaat mag er zijn en we feliciteren u met uw nieuwe website! 

Website ontwerp van colors at home  Ontwerp website pc-veilig De website van FSGroen

‘Websites' is niet het enige dat we maken

In Google heeft u op 'website laten maken' gezocht, maar we bieden meer. Wij bieden een breed plaatje aan op het gebied van reclame. Hieronder een opsomming met onze hoofdcategorieën van ‘wat we doen’:
 • identiteit: logo ontwerp, huisstijl ontwerp en marketing
 • grafisch ontwerp: gedrukte media, campagnes en acties, digitale publicaties en persoonlijk ontwerp
 • online media: websites en webshops, mobiel, maatwerk applicaties, hosting en domeinnamen en website content beheer
 • social marketing: social media marketing en social media beheer
Niet alle diensten staan hierboven. Wilt u wat anders laten maken? Vraag ons gerust wat wij voor uw kunnen betekenen. Wij willen onze diensten ‘perfect’ uitvoeren voor onze klanten. Daarom bent u voor een nieuwe website, identiteit, grafisch ontwerp of social marketing bij ons aan het juiste adres!

Smaakt het naar meer? Neem vrijblijvend contact op!

Smaakt ons werk goed en wilt u een website laten maken? Neem eens contact met ons op. We willen graag bekijken wat wij voor u betekenen. U kunt ons via het contactformulier een bericht sturen of per email naar info@studiocitroen.nl of bel ons op 033 260 0000. U bent op afspraak van harte welkom in onze studio in Woudenberg. De citroen thee, staat voor u klaar. Hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet! 

P.S. koffie hebben we ook in ons assortiment!

Button Offerte aanvragen voor een website laten maken
Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons werk