Websites zijn niet meer weg te denken

Websites ontwerpen en realiseren met passie! 

websites van Studio Citroen, we realiseren en ontwerpen het! Op zoek naar een nieuwe website? Dan zit u bij ons goed! Aangenaam! Wij zijn Studio Citroen. Maar dat had u al gezien. Wij zijn een jong full-service reclamebureau. We buigen ideeën om tot haalbare doelen, die we bereiken met effectieve reclame. Wij ontwerpen en realiseren gebruiksvriendelijke websites, webshops en online applicaties. Een scheutje Citroen - een scorende tekst of een schitterende infographic – verleidt de bezoeker tot het ondernemen van actie. Zullen we eens brainstormen over uw website? 

Websites designen en realiseren, dat is de passie van ons!

Ontwerpen van websites zit Studio Citroen in het bloed. We beleven een enorm plezier in het ontwerpen van websites. We willen het beste voor u er uit halen! Digitale – of nieuwe – media zijn niet meer weg te denken. Het biedt kansen om uw boodschap snel te delen via het internet, gericht aan een grote doelgroep. Uw verhaal online vertellen? Uw producten online verkopen? Strak en zakelijk? Of wat speelser, meer op de consument gericht? Studio Citroen biedt expertise, van website tot webshop, van social media tot webblog. We ontwerpen én realiseren het. Benieuwd? Bekijk onze ontworpen websites.

De voordelen van een website van Studio Citroen?

U wilt een website die 100% aan uw wensen voldoet. Bij ons kiest u voor maatwerk, speciaal voor uw bedrijf ontworpen. Natuurlijk wilt u de website ook zelf kunnen beheren. Onderstaand een opsomming met de voordelen van onze websites en het CMS:
  • Snelle laadtijden.CMS van de websites van Studio Citroen
  • Gebruiksvriendelijk CMS maakt beheren website eenvoudig.
  • Elke website heeft een uniek design. 100% geschikt voor uw situatie.  
  • Volledig online systeem, bedienbaar vanaf elke computer, tablet of smartphone.
  • Ongelimiteerd pagina’s toevoegen, bewerken, verwijderen, kopiëren en in volgorde verplaatsen.
  • Uitgebreide zoekmachine optimalisatie mogelijkheden met automatische URL generatie.
  • Meerdere talen en websites in één systeem. 
  • Statistieken integratie met Google Analytics.
  • Gemakkelijk uit te breiden.

Onze werkwijze voor een website

De werkwijze gaat als volgt, na het vaststellen van uw budget, ontvangt u van ons een offerte op maat. Hierin omschrijven wij het concept, de prijsstelling en de voorwaarden. Als we uw opdracht ontvangen hebben gaan we direct aan de slag. Als u wilt hangen wij alvast een ‘onder constructie’ pagina aan uw domeinnaam. Samen met ons verzamelt u tekst, beeld en ander benodigd materiaal. Daarna volgt de presentatie van het ontwerp van de homepage. Dan wordt het ontwerp van de website in nauw overleg definitief uitgewerkt. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd wordt de website technisch gerealiseerd. Elke website wordt ontwikkeld op een CMS. Natuurlijk houden wij u telkens op de hoogte van de vorderingen. Na uitgebreid testen, leveren wij de website op. U kunt, wanneer nodig, de website gaan vullen met content. De website is achter de schermen gereed! We registreren uw nieuwe domeinnaam of we verhuizen eventueel uw domeinnaam als u er al een heeft. Ook regelen we de benodigde webhosting. Dan zetten we de website live. Het eindresultaat mag er zijn, daarvan zijn wij alvast overtuigd! 

Websites designen we graag zoals deze!   website ontwerp van  pc-veilig uit WoudenbergDe website van FSGroen ontwerp door Studio Citroen

'Websites' is niet het enige wat we doen

Wij bieden een totaal plaatje aan op het gebied van reclame. Studio Citroen is een reclamebureau dat meer dan een nieuwe website realiseert. Bekijk hier ‘wat we doen’. Niet al onze diensten staan hierboven vermeld. Heeft u wensen? Vraag ons gerust wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. 

Smaakt het naar meer? Neem vrijblijvend contact op!

Smaakt ons werk naar meer? Neem contact met ons op. We bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons via het contactformulier een bericht sturen of per mail naar info@studiocitroen.nl of bel ons op 033 260 0000. U bent op afspraak van harte welkom in onze studio in Woudenberg. Vanzelfsprekend staat thee met citroen smaak voor u klaar.

p.s. of zullen we het houden op een bakje koffie!

Klik op de button, websites offerte aanvragen!
Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons werk