Yonit

identiteit, grafisch ontwerp en website
Yonit helpt u meer rendement uit uw website te halen. Met name klanten in het midden- en klein bedrijf helpen zij om efficienter gebruik te maken van de mogelijkheden op online gebied om in contact te komen met potentiële klanten. Hiervoor biedt Yonit diverse diensten aan welke worden ingezet om een betere basis te creëren, bestaande middelen te optimaliseren en nieuwe mogelijkheden af te tasten. Kortom; net dat stapje extra is wat Yonit kenmerkt. Meedenken en meedoen. Samen werken aan meer rendement.

Nieuw logo, een nieuw gezicht!

Met oranje als de meest converterende kleur en een nieuw logo dat bestaat uit een 'wir war' aan lijnen heeft Yonit een nieuw gezicht gekregen. Ondernemers zien soms de bomen door het bos niet meer op het internet. Toch willen ondernemers omhoog in de zoekmachine. De optimalisatie van jou website kan via verschillende lijnen. Dit beeld hebben we gevangen en vertaald naar het logo van Yonit. 

Nieuwe identiteit, nieuwe website! 

Slim ondernemen doet Yonit met een nieuwe responsive website. De website heeft een uitstraling die past bij het idee van het logo en de identiteit. Je ziet dat niet alles recht is op de website, maar de lijnen gaan omhoog. De drie hoofddiensten van Yonit heeft ieder een eigen kleur gekregen op de website. Zo weet je precies met welk onderdeel van Yonit's diensten je te maken hebt. Naast de presentatie van de projecten blinkt ook de content van de website uit! Neem een kijkje door op de onderstaande button te klikken! 
Heeft u genoeg gezien? Overtuigd? Offerte aanvragen!